MediaMedia en campagnes

Wij verzinnen en maken effectieve communicatiecampagnes, gericht op scholen en haar doelgroepen. Hiervoor gebruiken wij ons platform PrimaOnderwijs: het grootste, op professionals in het onderwijs gerichte, communicatieplatform van Nederland. PrimaOnderwijs bestaat uit een gratis vakblad dat op alle scholen wordt gedistribueerd (oplage 160.000), een online platform en een digitale nieuwsbrief. Bekijk hier de laatste editie van PrimaOnderwijs magazine en COS magazine en de digitale COS Add On.

EDG introduceert het e-zine, een interactief digitaal magazine. Wij maken het e-zine compleet op maat naar jouw wensen.

Met een crossmediale campagne van EDG bereik je precies de juiste doelgroep. Dankzij onze jarenlange kennis en ervaring in het onderwijs weten wij wat werkt. We helpen je dan ook bij het hele traject, van concept tot realisatie.

Nieuwsbrief mei 2017

Educatieve communicatie

Wij ontwikkelen lesmaterialen als onderdeel van communicatiecampagnes. Met deze lesmaterialen betrekken we leerlingen bij actuele onderwerpen. Op basis van onze ervaringen als makers van Schooltv lesmateriaal hebben wij Prima in de klas ontwikkeld. Lesmaterialen rond relevante thema’s, met een vaste opbouw en prijsstelling.

Prima in de klas  lesmaterialen worden opgenomen in de PrimaOnderwijs-shop en worden via verschillende media en middelen, waaronder het PrimaOnderwijs magazine extra onder de aandacht van het onderwijs gebracht.

Prima in de klas  speelt in op 21st century skills van scholieren en is geschikt voor zowel digibord als tablet. Wil je lesmateriaal op maat dan helpen we je daar uiteraard ook graag mee.

Educatieve communicatie

Educatieve communicatie in beeld [klik voor volledige weergave]

Dienstverlening voor uitgeverijen

Wij kennen de onderwijsmarkt en de uitdagingen waar uitgeverijen voor staan. We helpen uitgeverijen met het uitgeefproces (van concept tot realisatie), de digitale route, promotie, verkoop en (e-)fulfilment.

Wij verzorgen deze dienstverlening – of onderdelen – voor:
Bazalt
Ministerie van Financiën
Onderwijs maak je samen
Prodemos
School aan zet
Wijzer in geldzaken

Dienstverlenin voor uitgeverijen

Dienstverlening voor uitgeverijen in beeld [klik voor volledige weergave]