Vodafone en Veilig Internetten

compilatie-klantcase-vodafone

EDG helpt Vodafone jongeren bewust te maken van hun online gedrag

Een groot deel van het leven van jongeren (en volwassenen) speelt zich online af. Hartstikke leuk en handig, maar het brengt ook risico’s met zich mee. Om jongeren bewust te maken van de voordelen én de valkuilen, hebben Vodafone, Veilig Internetten en EDG het lesprogramma Safe & Social ontwikkeld. De inhoud van dit lesprogramma is gebaseerd op het Be Strong Online lesprogramma van The Diana Award en Vodafone.

100.000 leerlingen Safe & Social

Naast het lesprogramma ontwikkelde EDG vier clips waarin de vlogster de hoofdrol speelt. Alle thema’s van het lesmateriaal komen hierin aan bod. Om ook ouders bij het lesprogramma te betrekken maakte EDG een online e-zine met tips en verhalen waarmee ouders thuis hun kinderen (en zichzelf) kunnen leren slim, kritisch en verantwoord om te gaan met bijvoorbeeld social media. Maar liefst 771 scholen hebben het lesprogramma behandeld, dat vertaalt zich naar ruim 100.000 leerlingen op meer dan de helft van alle scholen in het voortgezet onderwijs.

Maatwerk

EDG Media maakt lesprogramma’s en e-zines volledig op maat. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Mail naar account@edg.nl of bel 030 – 241 70 21.