ROC TOP

compilatie klantcase ROC TOP2

Hoe kan EDG helpen met het onder de aandacht brengen van de opleidingen en open dagen van ROC TOP bij decanen en scholieren?

 

Aanpak

ROC TOP is een kleinschalige school met meerdere locaties in Amsterdam en Almere. Per locatie is een beperkt aantal studenten gehuisvest, waardoor er veel aandacht is voor de individuele student. In het studiejaar 2015-2016 hebben wij de communicatie met decanen verzorgd binnen het regionale wervingsgebied van de school. Zo hebben wij de verspreiding van opleidingsbrochures, de communicatie rondom open dagen en het uitnodigen van decanen voor het decanendiner verzorgd. Daarnaast heeft de school duizenden scholieren bereikt via bannercampagnes op de studiekeuzewebsite TKMST.nl en via diverse postercampagnes op middelbare scholen.

Resultaat

Tijdens het open huis op 28 januari 2016 zijn de meeste bezoekers ooit gekomen. Tijdens presentaties, workshops en persoonlijke gesprekken werden ruim 1.300 scholieren geïnformeerd over studeren aan ROC TOP, een record!

EDG onderscheidt zich door een uitgebreide database, korte lijntjes met accountmanagement en flexibeliteit in meedenken en uitvoeren van acties.
Cindy Rooij, Projectleider Voorlichting; ROC TOP