Young Impact

compilatie-klantcase-young-impact

Op welke wijze kan EDG haar netwerk inzetten om scholen te werven om deel te nemen aan het scholenprogramma van Young Impact?

 

Aanpak

Young Impact is een jongerenbeweging die de wereld nú aan het veranderen is. Het scholenprogramma geeft jongeren handvatten en inspiratie om zich in te zetten voor een betere wereld met workshops, digilessen, een eigen actiepagina én slotfeest voor jongeren.
Het scholenprogramma is een initiatief van NLvoorelkaar, CJP en NJR en helpt jongeren ontwikkelen tot actieve en sociale (wereld)burgers.

Het lesprogramma bestaat uit drie digilessen ontwikkeld door EDG Media. De lessen inspireren jongeren om door middel van een challenge in actie te komen. Of dat de organisatie van een high-tea voor ouderen is, een voetbalmiddag voor vluchtelingen of een opruimactie in de wijk…Alles telt.

Resultaat

EDG Media zette haar netwerk in voor de werving van scholen voor dit mooie programma, met als resultaat meer awareness onder jongeren. Young Impact telt vandaag zo’n 15737 jongeren! Ook in 2018 zullen EDG Media en Young Impact deze samenwerking voort zetten.