Werken bij EDG Media

Het onderwijs is altijd in beweging. Nieuwe lesprogramma’s, digitalisering, adaptief leren, passend onderwijs, werkdruk, aandacht voor 21ste eeuwse vaardigheden… Het onderwijs ontwikkelt zich razendsnel en wij bij EDG Media in Utrecht verbinden alle schakels uit de onderwijsketen met elkaar. Van ‘informatie naar interactie’. EDG Media is hét mediabedrijf voor het onderwijs. Wij zijn actief in de e-commerce- en communicatiebranche. We helpen het onderwijs, opdrachtgevers, leerlingen en ouders met advies, mediaoplossingen, evenementen, webdiensten en (e-)distributie.

Niet alleen de klant staat centraal, maar ook jij als werknemer krijgt de kans om het beste uit jezelf te halen. In een prettige en fijne werkomgeving kun jij jouw talenten optimaal inzetten!

Wanneer zijn wij een match?

Ben jij iemand die in kansen denkt? Is zelfsturing iets wat jou aanspreekt? Wil jij van andere collega’s leren en kunnen zij ook iets van jou leren? Ben jij kritisch en ondernemend? En vind je het prettig dat hard werken en plezier hand in hand gaan? Bekijk onze vacatures en misschien word jij onze nieuwe collega!

Staat er geen geschikte vacature bij?

Stuur ons een open sollicitatie. Deel je talent door een korte motivatie en CV te sturen naar solliciteren@edg.nl. Wil je op de hoogte gehouden worden van nieuwe vacatures? Schrijf je dan in voor onze mailinglist.

Vacatures

Er zijn momenteel geen vacatures

 

Stage lopen bij EDG

sbb-beeldmerk
EDG is altijd op zoek naar enthousiaste MBO4 en HBO-studenten. Wil jij je talent ontwikkelen en leren van professionals in het vak? EDG is een erkend leerbedrijf en wij hebben voor diverse opleidingen stageplaatsen beschikbaar. Bekijk onze stageplaatsen en stuur ons een mail met je CV en motivatiebrief!

 

Stages

Stage Online Marketing & Communicatie

Staat er geen stage tussen die jou aanspreekt?

Laat ons weten wat je zoekt. Mail een korte motivatie en CV naar stage@edg.nl. Wil je op de hoogte gehouden worden van beschikbare stageplaatsen? Schrijf je dan in voor onze mailinglist