Een dag op de NOT

EDG Media stond twee weken geleden op de NOT. Hoe is het om als mediabureau voor het onderwijs op de NOT te staan? Onze accountmanager Maaike vertelt. 

NOT 2019

Eens per twee jaar vindt de Nationale Onderwijs Tentoonstelling plaats in de Jaarbeurs in Utrecht. EDG Media is hoofd mediapartner van dit grootste evenement voor onderwijzend Nederland. Als full-service mediabedrijf binnen het onderwijs is dit voor EDG Media hét moment om bij te praten met opdrachtgevers en te ervaren wat er speelt in de onderwijswereld. Onze accountmanager Maaike vertelt:

Koffie, koffie, koffie

Woensdagochtend half 10. Onze barista Lisanne maakt zich klaar voor een nieuwe dag op de beurs. De geur van versgemalen koffiebonen komt me tegemoet en samen halen we nog een laatste poetsdoekje over de meubels. Onze stand staat er glimmend bij. Ik ben er klaar voor! En daar komt al mijn eerste afspraak van de dag.

Waar de meeste exposanten zich focussen op de duizenden bezoekers die nieuwsgierig langs hun stands lopen, zijn wij juist geïnteresseerd in hén, in de exposant. Het zijn onze opdrachtgevers (of het kunnen onze opdrachtgevers worden). De NOT is de uitgelezen plek om hen te spreken en (al dan niet door de barista) zijn we een zeer gewild meetingpoint.

 edg media stand not 2019

Hé, kan dat ook bij EDG?

Het afgelopen jaar bij EDG Media (mijn éérste jaar bij EDG Media) heb ik de leukste gesprekken gehad over de telefoon en berichten gewisseld via de mail, maar lang niet iedereen heb ik in het ‘echt’ mogen ontmoeten. Met het enthousiasme van mensen die elkaar al jaren kennen, schudden we handen, drinken we koffie, eten we een muffin en maken we plannen voor het nieuwe jaar. We brainstormen over nieuwe ideeën en zoeken naar manieren waarop we dit samen binnen het onderwijs onder de aandacht kunnen brengen. Ik denk hardop aan een op maat gemaakte educatieve campagne of de ontwikkeling van online lesmateriaal…

Say cheese? Why NOT!

In mijn ooghoek zie ik mijn collega met een polaroidcamera in de aanslag. De ‘onderonsjes’ worden op de foto gezet en vereeuwigd op de wand achter de koffiebar. Die wand heeft inmiddels een mooie plek op ons kantoor, want velen vonden de weg naar onze stand!

Ook na de NOT staat de koffie bij EDG Media voor je klaar. Mail ons via en kom langs! (helaas geen barista…)

Gerelateerde blogs

Hallo grote mediawereld!

Als net afgestudeerde mediaprofessional is het een grote stap om je op de arbeidsmarkt te storten. De grote vraag is: waar begin je? Vanuit...

Als net afgestudeerde mediaprofessional...

Het PrimaOnderwijs #NOT2019 Tagteam

Ook voor de redactie van PrimaOnderwijs stond 22 t/m 26 januari 2019 volledig in het teken van de Nationale Onderwijs Tentoonstelling. Met...

Ook voor de redactie van PrimaOnderwijs...

EDG Media maakt gebruik van cookies.
» Privacy- en cookiebeleid
OK Toestaan Weigeren privacy