Geef me één vinger en ik pak je hand

Creatieve vrijheid, we dromen ervan maar lang niet altijd krijg je die ook. Geef mij op dat gebied één vinger en ik pak de hand. Maar in dit geval vroeg ik één vinger en kreeg de hele hand(vol).

Het maken van het officiële magazine en de gids voor de NOT beurs in samenwerking met Jaarbeurs Utrecht zet mij elke twee jaar al op scherp. Zet daar een scholierencampagne voor de sector Groen, grond & infra naast en het is wisselen van pet op je hoofd. De productie van ons e-zine COS laat ook de ICT-radartjes draaien en ons ‘kindje’ PrimaOnderwijs zetten mijn onderwijsneuronen aan het werk. Wat sinterklaasgedichtjes links en rechts, een post op de website, wat leuke input voor de nieuwsbrief en je ziet sterretjes! Vooral letterlijk overigens. De twee minimagazines en posters die wij voor Groen, grond & infra mochten maken, deden mijn Hitkrant-hart sneller kloppen, want de jongens en meiden in die minizines en op de posters deden mij sterk denken aan de sterren toen. Toegegeven, het zijn voor de meeste mensen geen Justins, Britney’s of Christina’s maar in de ogen van de behorende doelgroep zijn deze jonge loonwerkers en vooral hun imposante machines de sterren van vandaag de dag.

 Zie hier de minizines! 

Buitenwerk: Is Agrarisch loonwerk iets voor jou?   
Buitenwerk: Is Cultuurtechniek iets voor jou?

En daar houdt het wat betreft supersterren helemaal niet op! 22 tot en met 26 januari 2019 vindt de Nationale Onderwijstentoonstelling (NOT) plaats in Jaarbeurs. Werkelijk iedereen uit het basis-, voortgezet en middelbaar beroeps onderwijs is daar vertegenwoordigd. Deze mannen en vrouwen maken zich dagelijks sterk voor goed onderwijs en dat maakt hen in onze ogen echte idolen! Wij hebben een aantal van deze supersterren mogen interviewen voor het officiële NOT Magazine. Lees hun inspirerende verhalen!

Inmiddels hebben al deze sterren  plaatsgemaakt voor vuurwerksterretjes, maar ik kijk nu al uit naar volgend jaar!  Want kom maar op: geef me één vinger…

Gerelateerde blogs

Het PrimaOnderwijs #NOT2019 Tagteam

Ook voor de redactie van PrimaOnderwijs stond 22 t/m 26 januari 2019 volledig in het teken van de Nationale Onderwijs Tentoonstelling. Met...

Ook voor de redactie van PrimaOnderwijs...

Se-what???

Ik kan het me bijna niet meer herinneren, de eerste keer dat ik actief aan de slag moest met SEO en SEA. Onze marketeer wist er alles van, maar...

Ik kan het me bijna niet meer...

EDG Media maakt gebruik van cookies.
» Privacy- en cookiebeleid
OK Toestaan Weigeren privacy