Fulfilment van het Onderwijs Service Centrum

Dit kunnen wij voor jou betekenen in het Onderwijs Service Centrum. Lees meer over de verschillende facetten.

 

opslag schoolmaterialen

Opslag

Alle producten worden veilig opgeslagen in ons warehouse.

EDG Media ligt centraal in het midden van Nederland, direct langs de snelweg A2. Vanwege de makkelijke bereikbaarheid kunnen producten rechtstreeks vanaf de fabrikant of groothandel vanuit binnenland en buitenland naar ons verzonden worden.

 

administratie

Administratie

Wij dragen zorg over jouw voorraad en - optioneel - voor de financiële administratie.

De administratie bijhouden vergt tijd. Je kunt deze tijd besparen door orderverwerking, facturatie en debiteurenbeheer bij ons onder te brengen. Door heldere rapportages heb je altijd een overzicht in de actuele stand van zaken. Daarnaast staat onze klantenservice klaar om vragen van bestellers te beantwoorden. Alles om de klant een vlot en prettig verlopend bestelproces te bezorgen.

 

verzending

Verzending

In samenwerking met betrouwbare transporteurs zorgen wij dat de bestelling op het juiste moment en op de juiste plaats bij de klant arriveert.

Vanuit onze centrale ligging in het midden van Nederland aan de A2 verzorgen wij de levering aan jouw klanten. Wij doen dit op dagelijkse basis voor bekende uitgevers en leveranciers van leermiddelen. Wij bieden onze opdrachtgevers verzending met track & trace én naam/handtekening voor ontvangst.

 

promotie

Promotie

Kies ook voor een duurzame groei van je omzet.

EDG Media heeft meer dan 27 jaar ervaring in effectief communiceren richting het onderwijs. Wij ontwikkelen communicatiecampagnes richting het onderwijs, ontwerpen lesmateriaal en beheren de webwinkel Educatheek. Bovendien is EDG Media uitgever van het vakblad PrimaOnderwijs, dat met een oplage van 160.000 exemplaren gratis in het basisonderwijs en voortgezet onderwijs verspreid wordt. Door de inzet van onze kanalen helpen wij u graag verder met extra communicatiekracht.

EDG Media maakt gebruik van cookies.
» Privacy- en cookiebeleid
OK Toestaan Weigeren privacy