Aan JOU hebben we wat

Jongeren zijn van onschatbare waarde voor de sector Zorg & Welzijn. Daarom heeft EDG Media samen met Steam voor opdrachtgever RegioPlus een lesprogramma ontwikkeld.

Voor de sector Zorg & Welzijn in opdracht van RegioPlus ontwikkelden Steam en EDG Media het gratis lesprogramma Aan JOU hebben we wat. Het lesprogramma is een combinatie tussen digitale lessen en fysiek materiaal en laat jongeren (12-18 jaar) kennismaken met de zorggebruiker en alle zorg- en welzijnsgebieden die komen kijken bij één patiënt. Hiermee zien jongeren dat zij van onschatbare waarde zijn als het gaat om de toekomst van de zorg in Nederland. Jongeren zijn eigenzinnig, scherp, nieuwsgierig, mondig en zitten vol frisse ideeën. Het mooiste wat jongeren kunnen geven, is zichzelf! In 2018 wordt het lesmateriaal vernieuwd/aangevuld met nieuwe modules, zodat het lesmateriaal actueel blijft. Bekijk ook deze video, die als onderdeel van het programma is ingezet.

Communicatiecampagne

Om ervoor te zorgen dat het lesmateriaal optimaal gebruikt wordt, verzorgden we ook de communicatie richting scholen, zowel online als in print. Alle communicatie leidt naar een speciale bestelpagina. Geïnteresseerde decanen, coördinatoren en docenten plaatsen hier hun bestelling voor het gratis lespakket die EDG Media vervolgens uitlevert.

Succesvol programma

Het lesprogramma is in september 2017 van start gegaan en werd maar liefst 1.200 keer besteld.